Samen blijven vernieuwen en verbeteren Inspiratie van klein tot groot

LEES VERDER

Jeugdgezondheidszorg

Gezond en veilig opgroeien voor ieder kind. Dat is waar de JGZ voor staat. Ondertussen is er van alles in beweging: overdracht van taken aan de gemeente, het nieuwe basispakket JGZ, het versterken van de eigen kracht van ouders en jongeren.

Het doel blijft om samen de best denkbare zorg te leveren. Hoe? Laat u inspireren door de artikelen en ervaringen in dit e-magazine. 

Vernieuwing helpt JGZ vooruit

Innovatieve ideeën en werkwijzen helpen de JGZ vooruit. Om goede voorbeelden van eigentijdse werkprocessen en bedrijfsvoering te ontdekken en professionals en managers te inspireren hiermee verder te gaan is het programma Vernieuwing Uitvoeringspraktijk Jeugdgezondheidszorg gestart. Het programma is een aanvulling op andere ZonMw-programma’s die professionals toerusten met instrumenten, interventies en richtlijnen.

Methodes in de etalage

Dit magazine zet succesvolle werkwijzen in de etalage. Collega’s uit de JGZ vertellen zelf over hun ervaringen. Doe hier uw voordeel mee. Of nog mooier; ga er gelijk mee aan de slag. Elk verhaal is voorzien van links, producten, tips van collega’s en handige websites.

Helpt u de succesvolle resultaten te verspreiden? Deel dit magazine met uw netwerk.

“Gezond en veilig opgroeien.
Nu en álle jaren daarna.”

Video
Share

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan